• Het groot middel van het gebed
Het groot middel van het gebed

Het groot middel van het gebed

 • Référence: L1121N

13,27 € TTC

En stock

Auteur : Sint-Alfonsus Maria de Liguori - Editeur : Traditions Monastiques (Ref L1121N)

0
0/5 - 0 avis

Description Het groot middel van het gebed

Ik heb talrijke spirituele werken laten publiceren. Ik meen echter dat ik nooit iets nuttigers heb geschreven dan dit kleine boekje dat het gebed heeft als onderwerp en het gebed is het onontbeerlijke en zeker middel om het eeuwig heil te verwerven, evenals de hiervoor vereiste genaden. Moest ik de mogelijkheid hebben – maar die heb ik helaas niet – evenveel exemplaren van dit boekje te bezitten als er levende gelovigen op aarde zijn en zo aan ieder van hen een exemplaar te kunnen overhandigen, dan zou ik er kunnen voor zorgen dat iedereen de noodzaak zou kennen van het gebed in de huidige wereld!» (Sint-Alfonsus Maria de Liguori)

Sint-Alfonsus de Liguori (1696-1787), man van gebed en aanbidding, gevoed door de Schrift en de Traditie, wendde en keerde zich in zijn hart naar de bijbelse onderrichtingen en deze van de spirituele leiders die hij naarstig benaderde. Als missionaris met een hartstochtelijke ijver heeft hij voor de armen en de eenvoudigen perfect aangepaste werken voor de dagelijkse meditatie geschreven. De zielen die verlangen Jezus Christus lief te hebben en Hem te volgen vinden in zijn werk een betrouwbare weg naar de zalige Liefdadigheid.
«Het zijn schatten van geestelijk leven die deze heilige heeft gestrooid in zijn geschriften door zijn vurige eucharistische godsvrucht en zijn tedere devotie tot de Maagd Maria. Niet alleen voeren de verlichtingen van zijn geest en de, door een grote wijsheid gevoede, vervoeringen van zijn ziel de zielen naar het ware leven en de godsvrucht, maar ze zijn ook een stille uitnodiging aan de mensen, opdat ze, in zichzelf gekeerd, hun hart dan tot God richten... »
Zalige Johannes Paulus II (Apostolische brief Spiritus Domini, voor de 200ste
verjaring van de dood van Sint-Alfonsus de Liguori)

Fiche technique - Het groot middel van het gebed

 • Auteur

  Sint-Alfonsus Maria de Liguori

 • Référence

  L1121N

 • Nom du produit

  Het groot middel van het gebed

 • Editeur

  Traditions Monastiques

 • Dimension

  130 bladzijden - formaat 11,5 x 17 cm

Avis (0) Het groot middel van het gebed

Aucun avis pour le moment


Ajouter un avis