• Kent u Sint-Jozef?
Kent u Sint-Jozef?

'Kent u Sint-Jozef?'

 • Reference: L1103N

€21.33 Tax included

In stock

Editor : Traditions Monastiques (Ref L1103N)

0
0/5 - 0 reviews

Description 'Kent u Sint-Jozef?'

Aan allen die de heilige Jozef liefhebben, verheugt het ons de uitgave te melden bij onze "Editions Traditions Monastiques" van een aantrekkelijk boek in het Nederlands, dat geheel aan Hem gewijd is : authentieke verhalen, teksten door Heiligen geschreven om zijn deugden en zijn diepe verbondenheid met God weer te geven, gebeden die u zullen helpen in al uw noden en veel gegevens, waardoor u nog beter al de wonderen zult gaan waarderen, die de Goddelijke genade tot stand heeft gebracht in de Bruidegom van Onze-Lieve-Vrouw.
"Moge dit boek velen helpen als een waarachtig christen te leven en moge Sint-Jozef daarbij hen tot voorspraak zijn bij onze Heer ". (Mgr. J. ter Schure)
"Ik nam toen de roemrijke Sint-Jozef als voorspreker en beschermheilige en beval mij met nadruk bij Hem aan. Zijn bijstand heeft mij meer goeds gegeven, dan ik Hem gevraagd had. Ik herinner mij niet Hem ooit iets verzocht te hebben zonder te zijn verhoord. Het is iets wonderbaars, al die uitmuntende genaden, waarmee God Hem heeft begunstigd... De andere Heiligen schijnen van God de macht gekregen te hebben om in speciale noden te helpen, maar deze roemrijke Heilige staat ons bij in alle noden! Ik weet het bij ondervinding." (H. Theresia van Avila)

Data sheet 'Kent u Sint-Jozef?'

 • Reference

  L1103N

 • Name of the product

  Kent u Sint-Jozef?

 • Editor

  Traditions Monastiques

 • Dimension

  320 bladzijden - 8 gravure-afdrukken - formaat 23 x 15 cm

Reviews (0) 'Kent u Sint-Jozef?'

No customer reviews for the moment.


Add Review